Verkeersweken

Verkeers- en mobiliteitseducatie is van levensbelang. Ook in het secundair onderwijs. Om de leemte tussen de lagere school en het theoretisch rijexamen op te vullen, biedt de VSV Verkeersweken aan.

Aangepaste maatregelen coronaperiode: de VSV houdt bij haar opleidingen en vormingen uiteraard rekening met de maatregelen die opgelegd worden door de regering. Aarzel dus zeker niet om een vorming te boeken. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden jullie op de hoogte van eventuele aanpassingen.

Wat is een Verkeersweek?

Verkeersweken bestaan uit ervaringsgerichte workshops rond belangrijke verkeersthema's, aangepast aan de leeftijd en leefwereld van de jongeren.

Om het extra werk voor de school zo beperkt mogelijk te houden, zijn de Verkeersweken kant-en-klaar en vinden ze plaats op de school. De meeste workshops worden bovendien gegeven door lesgevers van de VSV.

In het schooljaar 2018-2019 breiden we het aanbod flink uit. Zo kunnen we nog meer op maat van de school en de leerlingen werken.

Doelgroep:

• Secundair onderwijs